Mare Bijzondere Zorg

Ik wil iemand verwijzen

Mare Bijzondere Zorg is een middelgrote gespecialiseerde organisatie voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. De organisatie richt zich op cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis, ADHD en overige verwante gedragsproblematieken. De organisatie heeft Zorg in Natura contracten met de regio Noordoost-Brabant, regio Rivierenland, Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel. Daarnaast kan de hulpverlening ook op basis van een PGB geboden worden.

 

Familieondersteuning

Mare Bijzondere Zorg staat voor het bieden van maatwerk. De professional richt zich op het systeem in combinatie met de individu. De professional werkt samen met betrokkenen, overige instanties en is verantwoordelijk voor het volledige begeleidingstraject. Binnen het netwerk van de cliënt en het systeem werkt de professional aan ontwikkelingsdoelen waardoor de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt en het systeem vergroot.

Lees verder

Weekendopvang

Het bieden van tijdelijk verblijf op de locatie van de aanbieder biedt het gezin ontlasting. Daarnaast is deze vorm van opvang gericht op het verzorgen van een dagprogramma, het organiseren van activiteiten gericht op het behalen van doelen en het bieden van dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan individuele en groepen cliënten. De cliënt wordt gemotiveerd en gestimuleerd om doelen te behalen en zich te ontwikkelen op een praktische en laagdrempelige manier.

Lees verder

Woonvoorziening

“Het kan ook anders” Binnen de 24-uurs woonvoorziening is er plek voor maximaal acht cliënten. De kinderen en jongeren verblijven op de locatie met geschoold personeel die 24 uur per dag aanwezig zijn voor hen. De woonvoorziening is gestart met als doel dat de cliënten zo normaal mogelijk op mogen groeien. Vanuit verbinding sluiten wij aan bij de specifieke hulpvraag met als doel de jongeren naar een zo hoog mogelijk niveau van zelfstandigheid

Lees verder
Mare Bijzondere Zorg Favicon