Mare Bijzondere Zorg staat voor het bieden van maatwerk. De professional richt zich op het systeem in combinatie met de individu. De professional werkt samen met betrokkenen, overige instanties en is verantwoordelijk voor het volledige begeleidingstraject. Binnen het netwerk van de cliënt en het systeem werkt de professional aan ontwikkelingsdoelen waardoor de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt en het systeem vergroot. De hulpverlening wordt geboden door een MBO- of HBO-geschoolde hulpverlener onder de supervisie van een SKJ-geregistreerde professional. De organisatie beschikt over professionals met kennis en ervaring in samenwerking met samenwerkingsverbanden, leerplichtambtenaar en overige disciplines.

Het team van managers kunnen door de gemeente ingezet kunnen worden als regisseur. De regisseur beschikt over een netwerk met professionals waar zij een samenwerking mee hebben. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het bieden van specialistische hulpverlening in combinatie met vechtscheidingen.

De organisatie biedt jongeren tussen 16 en 23 jaar ambulante (netwerk)specialistische hulpverlening aan op basis van verlengde jeugdzorg.

 

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek plannen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Yolanda Bellekom. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag

[email protected]

06 – 10 75 63 12

Mei-Lin Ong. Werkdagen, dinsdag, woensdag en donderdag

[email protected]

06- 10 38 13 68