De woonvoorziening van Mare Bijzondere Zorg bevindt zich in het centrum van Kerkdriel. Deze woonvorm is opgericht voor cliënten met verschillende problematieken, cliënten uit één gezinssituaties en voor cliënten zonder diagnose met als doel de cliënten zo normaal mogelijk op te laten groeien.

De organisatie biedt kleinschalige zorg en heeft momenteel plek voor maximaal acht cliënten. De cliënten verblijven onder toezicht van een team bestaande uit MBO- en HBO-geschoolde professionals die 24 uur per dag aanwezig zijn voor hen.

De cliënt wordt op een voor hem of haar passende manier begeleidt en ondersteunt waarbij wij ons vooral richten op de kwaliteiten, talenten en bijzondere capaciteiten van de cliënten. Naast de begeleiding en ondersteuning voor de cliënt als individu werken wij graag samen met het netwerk van de cliënt. Indien er professionele partijen zoals gezinsvoogden, leerkrachten en behandelaars betrokken zijn, zoeken wij hier de samenwerking mee op. Hierdoor komen we samen tot een optimale ondersteuning en ontwikkeling van de cliënt.

Mare Bijzondere zorg is niet gespecialiseerd in verslavingsproblematiek en ernstig meervoudige beperkingen.