• MBO of HBO diploma en enige ervaring in de jeugdzorg;
  • SKJ registratie of bereid deze te halen;
  • flexibele instelling en dus geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • rijbewijs en auto.

Heb jij ervaring als ambulant hulpverlener en ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame en afwisselende baan in de regio ‘s-Hertogenbosch? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege groei binnen de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een ambulant hulpverlener (m/v).

Wie zijn wij?

Mare Bijzondere Zorg is een gespecialiseerde organisatie voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. De organisatie richt zich op cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis, ADHD en overige verwante gedragsproblematieken. Het team van de organisatie bestaat uit MBO- en HBO-geschoolde professionals met kennis en ervaring binnen verschillende disciplines, oud gezinsvoogden in samenwerking met de Jeugdbescherming, ervaringsdeskundige en een gedragswetenschapper.
We bieden ambulante hulpverlening, tijdelijk verblijf en een kleinschalige 24-uurs woonvoorziening.

Wat ga je als ambulant hulpverlener bij ons doen?

Als ambulant hulpverlener breng je de hulpvraag van de cliënt en het systeem in kaart. Je werkt in de thuissituatie samen met de cliënt aan ontwikkelingsdoelen en vergroot hiermee de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van de cliënt en het gezin. Je werkt samen met betrokken instanties en je coördineert het volledige begeleidingstraject. De ambulant hulpverlener ondersteunt bij het zoeken naar oplossingen en het verkrijgen en behouden van regie, veiligheid en structuur in de directe leefomgeving. Je werkt veelal zelfstandig en biedt begeleiding op maat wat je werk als ambulant hulpverlener afwisselend maakt.

Wat verwachten wij van jou als ambulant hulpverlener?

Als ambulant hulpverlener vind je het geen probleem om zelfstandig te werken en ben je verbaal en schriftelijk communicatief vaardig. Wij zijn op zoek naar een ambulant hulpverlener met voldoende werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, kennis van complexe ontwikkelingsstoornissen en minimaal MBO- of HBO-geschoold.

Wat bieden wij jou als ambulant hulpverlener?

Binnen de organisatie hangt persoonlijke sfeer, krijg je de vrijheid om mee te denken, initiatief te nemen en ervaring op te doen. Daarnaast bieden wij je:

  • Een dienstverband van 20 tot 36 uur per week (in overleg);
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao sociaal werk;
  • Reis- en studiekostenregeling;
  • Pensioenregeling;
  • Een werkgebied in een straal van 50 km rondom Kerkdriel;
  • Doorgroeimogelijkheden.

Kortom; groei mee met de organisatie, maak kennis met ervaren en enthousiaste professionals en richt je samen met ons op de talenten en mogelijkheden van de cliënten. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!

Solliciteren?

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan telefonisch of per mail contact via onderstaande gegevens. Uiteraard kun ook direct jouw CV per mail toesturen.

Yolanda Bellekom via 06-10 75 63 12 of [email protected]

Mei-Lin Ong via 06-10 38 13 68 of [email protected]

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!