Zaterdagopvang

Een zinvolle daginvulling is voor jou, ook al heb je een beperking, erg belangrijk. Want elke dag brengt op die manier een stuk geluk in je leven. Ook al is de manier waarop voor iedereen verschillend. Daarom biedt Mare Bijzondere Zorg een dag invulling voor de zaterdag die tegemoet komt aan allerlei behoeften. Voor de zaterdag opvang gelden de volgende doelstellingen;

Mare Bijzondere Zorg biedt kinderen en jongeren vanaf 4 jaar, die door hun beperking of stoornis in hun eigen omgeving vaak weinig sociale contacten met leeftijdgenootjes hebben een leuke en leerzame en gezellige vrije tijdsbesteding in een vaste groep. Je kunt hier terecht als je een beperking hebt en/of een autisme spectrum stoornis.

Daarbij zijn twee of drie gespecialiseerde begeleiders aanwezig om samen met de cliënten te knutselen, te koken en bakken, te spelen of andere activiteiten te ondernemen afgestemd op de cliënt of de doelen die voor de jongeren belangrijk zijn. Je hoeft bij ons dus niet een heel weekend aan te sluiten, maar je kunt ook alleen gebruik maken van de zaterdag.

© Copyright - Marezorg